Ett kort och två små tags

Hej och välkommen!

Jag som är en inbiten layout-makare tänker idag överraska och bjuda på ett kort och två små tags! Kortet är tillverkat av en bit vackert Prima-papper ur serien Sun Kiss, samt cardstock från Reprint i tre olika nyanser.

Jag klippte en bit ur det vackra pappret Sun Kiss 226, som är som gjort för att använda till ett kort, eller som journalingruta på en layout.
Du ser också en bit av det vackra Prima-bandet. Bokstäverna är såklart också från Prima! De heter Romantique Typography, och är jätte-användbara!

………………………………………………………………………………

Så, över till tagsen.

Jag började med att stansa nederkanten med en kantstans. Just denna finns inte hos Kristina, men hon har massor av andra superfina! Kolla t.ex. denna från Fiskars! Lite distress ink mini på kanterna för lite kontrast.

Den första tagen har en liten spillbit från pappret Vintedge – Banner från Ruby Rock It, lite röd cardstock samt Silver Stickles glitterlim och en söt ros från Inkido.

Den andra tagen är dekorerad i all enkelhet med det där söta bandet från Prima! Under banden sitter en bit av det fina Prima-pappret Sun Kiss 240. Du ser också några halvpärlor från Reprint.

Båda tagsen har varsin bit av det söta pärlbandet på sig.

Hoppas jag kunde inspirera lite! Tack för idag!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Ett kort och två små tags”

  1. Profilbild för Nina
    Nina

    fint kort och jätte söta tags!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *