Ett kort med härliga papper från Kaiser Craft

Hejsan!

Idag tänkte jag visa ett litet kort i härliga pastellfärgen med vårkänsla från Kaiser Craft. Vikningen på detta kortet fungerar som ett fönster och för att kortet ska kunna hålla sig stängt så har jag använt mig av magneter för att det ska bli lätt att öppna och stänga.

Till basen på mitt kort har jag ett vanligt vitt cardstock som har måtten 15X30 cm och jag har bågat båda kortsidorna på 7,5 cm för att skapa flikarna.

Övriga cardstock som jag har använt är Bling Bazzill – In The Pink, Spring Green,

Kaiser Craft har kommit med så vackra papper i serien Fairy Garden, så jag har använt mig av 2 papper från dom. (Fairy Garden – Wishes, Fairy Garden – Fluttering) Jag föll även för ett annat papper från en annan serie från samma märke Rose Avenue – Irreplaceable för jag tyckte texten var så vacker.

Jag har monterat små magneter mellan de olika lager av papper, så att man inte kan se dom men att dom ändå fyller sin funktion när man öppnar och stänger.

Övriga dekorationer är bokstavsstickers som bildar grattis på insidan av kortet, rosa rhinestones och lite olika blommor. (Blad, Vit knopp, Rosa knopp, Rosa ros, Blå ros)

Ha nu en riktigt mysig påsk, själv ska jag packa för att i morgon flyger jag till Blåkulla.

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *