Ett konvoluttkort…

som det heter på norska, tänkte jag visa idag. Dessa kuvertkort väldigt enkla att göra och perfekta att använda om man vill ge bort biljetter, pengar eller liknande.

Kuvertet är vikt av vitt papper som jag sedan dekorerat med mönsterpapprena Nicole Violet och Kate Wild Rose från Inkido. Kanterna är infärgade med Distessdynan Walnut Stain och på vissa ställen har jag lagt på Stickles Platinum.

För att hålla kuvertet stängt gjorde jag en manchett av vit cardstock. Jag dekorerade den med en vit azalea från Reprint, liten ljusrosa ros och mini ljusrosa ros från Inkido. På rosetten satte jag en vit hjärtformad brad från YouDo. Fjärilen stansade jag ur bazzill cardstock och dekorerade den och manchetten med ett par rhinestones silver.

Till kuvertet gjorde jag ett enkelt kort där man kan skriva en liten hälsning.

Beskrivning till hur man viker kuvertet finns här: http://bodilsscrappeverden.blogspot.com/2009/03/tft-konvoluttkort.html.  Det enklaste sättet är att vika ett dubbelsidigt mönsterpapper, men det går också att göra som jag har gjort nämligen vika kuvertet av vitt papper och sedan dekorera med mönsterpapper.

Ha det så gott!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *