Ett konserverat sommarminne

Hejsan!

Sommaren är underbar… hur varmt och torrt det än må vara med myggor som tillbehör… i jämförelse med den kalla vintern och det tillhörande klädkriget varje gång man ska ut med barnen, phu…nej, då är sommaren helt underbar. Ändå går det inte att undvika att kallare tider kommer och då är det kul att kunna ta fram sommarminnen och minnas denna betydligt enklare tid. Så idag tänkte jag visa hur man konserverar sommarminnen. 🙂
En glasburk fylld med ett glatt sommarminne från stranden.
Locket dekorerade jag med alfabetstickers, en träsjöhäst, och lila tyg. Jag dekorerade också burken med en supersöt liten knapp i form av en flicka med badring.
och nu tänkte jag visa hur man konserverar minnen:
Börja med en tom glasburk och ett foto. Skär fotot och testa så att den passar in i burken innan du börjar med nästa steg.
Stoppa in fotot i glasburken. Fyll på med sand (jag tog med sand från stranden) och lägg i små dekorationssnäckor.
Använd en rund dies som är större än locket och skär till tygbiten till en cirkel. Sätt fast tyget på locket med Tacky Glue eller dubbelhäftande tejp.
Sätt på locket på burken och linda runt med natursnöre. Dekorera sedan locket med en rosett av snöret, söta knappar och text på vart fotot är taget.
Så är minnet konserverat och klart, redo att tas fram kalla vinterdagar när hoppet om varmare och ljusare tider behövs som mest. 🙂

Det var allt för idag, vi syns igen nästa vecka!

Kram


av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *