Ett enkelt kort utan färdiga dekorationer

Hej på er där ute i vårvärmen!!

Hoppas att allt är bra med er och att ni får en del pyssel gjort trots att solen är framme och lyser och värmer på era ansikten. Här i Småland där jag bor har det varit underbart väder nu sista dagarna, blommorna har slagit ut i landen och rabatterna, och alla underbara dofter börjar träda fram i luften.

Till denna veckas alster har jag fått en riktig utmaning och det är nämligen så att det är en som ville att jag skulle göra ett kort helt utan färdiga dekorationer!!!

HJÄLP tänkte jag då… hmm.. vad ska jag hitta på då??

Men jag blev inspirerad av vårvärmen, grönskan och blomningen som är i full gång nu som jag skrev innan så det blev ett litet trappstegskort med handklippt gräs och handklippta blommor.

enkelt kort3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag som bara älskar alla vackra färdiga dekorationer så som blommorna, blinget, och allt annat satt nästan och skakade och kliade i fingrarna för att jag inte fick använda det…

enkelt kort4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eftersom jag bara jobbat med papper denna gången så bestämde jag även mig för att passa på att använda mina stuvbitar som blivit över vid andra projekt. Anledningen till att jag valde att göra ett trappstegskort va för att eftersom mina handgjorda dekorationer blir väldigt platta så ville jag försöka ge kortet så mycket djup och 3D känsla som möjligt.

enkelt kort2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stommen på kortet är vanligt vitt cardstock och bakgrunden är Brown Bag Kraft

Gräset är gjort av 2 olika nyanser av grönt cardstock som är Guacamole och Lily Pond likaså stjälkarna och bladen på blommorna. Själva blombladen har jag klippt ut från massa spillbitar från mönstrat papper som jag har haft i mina gamla DT paket och sedan har jag färgat in alla kanter med Distress Ink Vintage Photo. För att få lite distans på blommorna som sitter på bakgrunden så har jag använt mig av olika häftkuddar. Fjärilarna är utstansade med stansar från Martha Stewart och till sist så är det ju då min grattis hälsning som är en stämpel från Reprint.

Så nu fick ni se ett väldigt annorlunda kort från mig men ibland måste man våga tänka outside the box!

Många kramar DT Sophie

DT-Sophie

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *