Enkla höstkort med Distress Oxide Ink

Hej!

Då var det lördag igen och min tur här i bloggen. Idag tänkte jag visa några CAS-kort (Clean and simple) jag gjort i höstfärger. Alla korten mäter ca 10 x 15 cm och jag har använt vit, slät cardstock som kortstomme. Till alla kort har jag använt Distress Oxide Ink i färgerna Spiced Marmelade, Lucky Clover, Fired Brick och Twisted Citron. En liten lönnlövspunch liknande denna eller denna har jag använt till 2 av korten. Alfabeten från You Do och Viva.

Kort nr 1:

Färgat in papper med Oxide-dynorna, stansat ut löv, ritat en gren på frihand med penna. Stämplat texten med Oxidedynor.

Kort nr 2:

Färgat in bakgrund med Oxide-dynor, stämplat text med versamark-dyna, embossat med kopparpulver. Stämplat Swirl med den gröna dynan.

Kort nr 3:

Använt ett riktigt löv från min murgröna som schablon, färgat in med dynorna runt omkring, stämplat Höst med 2 färger, satt på ett par löv. Ritat runt bladkanten med svart penna.

Kort nr 4:

Färgat in en panel med Oxide-dynorna, monterat på mossgummi för lite 3D-effekt, stämplat med versamarkdyna och embossat med clearpulver.

Jag är riktigt förälskad i Oxide-dynorna, tyvärr framgår de klara färgerna inte så bra på mina foton och den gröna ser mera blå ut än den är egentligen. De är jättelätta att blanda med ett Ink Blending tool, jag använder gärna de små runda.

Tack för titten

DT-Jenny


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *