En vårhälsning i vintage

Hejsan!

Jösses vad det blåste igår! Det var verkligen vårvindar friska och när det är sådant väder är det underbart att kunna sitta inne och ägna sig åt stillsamt scrappande. Jag gjorde ett kort med de helt underbara papperna från Pink Paislees nya serie Butterfly Garden.

Till bakgrund använde jag arket Nature Sanctuary och bilden på den söta älvan kommer från arket Botanical Gardens. Jag chalkade alla kanter lätt med färgen Vintage Photo innan jag ruggade upp dem och duttade på stickles platinum. Glitterlimmet användes väldigt mycket på alla detaljer på kortet för att få fram ett ordentligt skimrande.

Jag provade att embossa på bazzill cardstock med vitt embossingpulver. Resultatet blev en skir romantisk bakgrund som dekorerar kortet samtidigt som den släpper igenom mönsterpapprets färger. Vellumet hos Kristinas scrapbooking är hela 12×12″ och av en kraftigare matt kvalité, som är väldigt trevlig att arbeta med.

Jag använde också olivgrönt organzaband och i blomsterdekorationen fick pärlemoskimrande vita pistiller från YouDo pryda likt blomknoppar.

Fjärilen kommer också från Pink Paislee och är en sticker i två lager med glitterdetaljer. En otroligt vacker dekoration som inte kan ges rättvisa på foto. Hjärtat i platinum är en brad, som verkligen passar vintagetemat. Sist, men inte minst, satte jag vita halvpärlor i två av hörnen.

Önskar er alla en mysig fredag!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”En vårhälsning i vintage”

 1. Profilbild för Malin
  Malin

  Superfint kort!
  KramMAlin

 2. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Ja jisses, så tjusigt!! Man blir riktigt inspirerad!

 3. Profilbild för Margareta
  Margareta

  Men vilket underbart kort du gjort!

  Margareta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *