En till påse

Det var så kul att altra den första påsen så när jag väl var i farten blev det en andra påse också. 🙂 Denna gång använde jag dock en vit papperspåse istället.

Nu använde jag rosa cardstock till bas och sedan det härligt grålila pappret Hugs från Reprint. Kanterna färgade jag in och stämplade runt med distressdynan Pumice Stone. Upp- och nertill satte jag det ljuvliga bandet Rubans Snoddar i vitt.

Dekorerade sedan med en hjärtformad kakservett , swirlar som jag gjort av metalliccardstock i färgen Ice Gold samt ett par kristallfärgade rhinestones från You Do. De lite större rosorna är Kaisercrafts Paper Bloom i färgen Misty samt mellanstora rosor från Inkido. Fjärdrar och gula rosor kommer ur mina egna gömmor. 

För att kunna stänga påsen vek jag kanterna upptill på påsen, gjorde två hål och fäste små brads bakom blombandet på framsidan av påsen. Benen på bradsen går genom hålen och håller ihop påsen samtidigt som de är osynliga framifrån. För att kunna skriva vem som ska få påsen gjorde jag en liten tag med hjälp av dies från Magnolia. Dekorerade den med små pärlor gjorde med silverfärgad Paper Pen.

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig lördag… själv ska jag ägna mig åt att stoppa en begynnande förkylning. En stillsam lördag för min del alltså. 🙂

Kram

9 svar på ”En till påse

 1. Helt galet fin! Älskar att du piffat till blomarrangemanget med lite fjädrar, verkligen pricken över I.

  Kram Maria

  • Tack! Ja, de små hjärtformade kakservetterna är så användbara till den här typen av blomsterdekorationer som ska vara i centrum av alstret, tycker jag. Jättefina är de där kakservetterna.
   Kram
   Rosemarie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 2 =