En serenad till hösten

Löv som prasslar under stövlarna, solstrålar som kämpar för att värma den kyliga luften, det tunna, frasiga täcket av frost på grässtråna, stickade kläder och en kavalkad av jordiga färger – det är hösten när den är som bäst! Idag vill jag dela med mig av min höstkänsla med en LO:

Basen till LO:n är gul cardstock och designarken jag använt är Bo Bunnys Serenade; Vines och Garden.

Designarkens kanter är rivna och infärgade med distress ink Barn Door och Mustard Seed, perfekta höstfärger. Blommorna kommer från en blandad bukett som finns i butiken. Kvistarna i rött är utstansade med en stans från Martha Stewart, precis som de små fjärilarna också är.

Den vackra fjärilen är en träfigur från Kaisercraft. Den har duttats in med VersaMark och fått ett lager embossingpulver rubinrött embosspulver över sig. Vid sidan om fjärilarna syns ett bedårande ljuvlig spets i guldbeige.

Se så vacker denna träswirl är! Den passar dessutom utmärkt till Bo Bunnys designark som också innehåller swirlar (vinrankor). Tvärsöver LO:n klättrar ett litet guldgult band med hjärtan.

Hoppas att du får en härlig hösthelg och varmt tack för titten!

Kramar från DT Kristina ScrapSalig


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”En serenad till hösten”

 1. Profilbild för Ulrika Wandler
  Ulrika Wandler

  Vilken snygg layout! Olik din vanliga stil! Skoj att gå lite utanför sin ”comfort zone” ibland!! Fjärilarna var jätteläckra med embossingpulver på! tack för tipset! Dessutom ett jättecoolt foto på dig! ;-))
  Kram!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Meen vad kul att du gillar min LO, vad glad jag blir! =D Jaa, det är så fint med embossat på träfigurerna. Tack för kommentaren om fotot också, själv tycker jag mest att jag ser kameraskygg ut på den där bilden, hehehe =)

   Kram på dig!

 2. Profilbild för DT-mamman
  DT-mamman

  Vilka fantastiska färger du har komponerat ihop!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tusen tack! Det var riktigt, riktigt skoj att jobba med dessa mustiga färger som annars är lite ”svåra” =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *