En personlig Lo – This is me

Hejsan på er!

Då var påsken över och det vädret var väl inte riktigt med oss så som vi ville med skön vårvärme, utan det kändes mer som att backa bakåt i tiden och att vintern kom tillbaka. Jag tror att vi alla längtar efter sol och värme lika mycket men när det är dåligt väder så är det ju faktiskt perfektpysselväder om man ska se det från den ljusa sidan.

Idag tänkte jag visa er en Layout som representerar mig och vad jag tycker om så att ni får en liten inblick vem jag är.

Jaaa… jag är en färgstark person som mest klär mig i svart och har en stor passion till musik som ligger mig varmt om hjärtat. Jag spelar inte själv men jag lyssnar och njuter så ofta jag kan, både live på konserter, vinylskivor och radio.

Music is my Life, the lyrics are my story just den texten stämmer väldigt bra in på mig för det har varit med mig i vått och torrt, glädje och ledsamheter och när jag har mått bra eller mått dåligt. Det är ungefär som när man sätter sig vid pysselbordet det bli som medicin för själen och man släpper alla tankar i huvudet och bara slappnar av.

Keep life simple – jag har lärt mig uppskatta det enkla i livet och blir glad för det lilla som det har att erbjuda, för är det något jag har lärt mig dom senaste åren är att livet blir inte mer komplicerat än vad man gör det.

Love – Kärlek är som syre det klara jag mig inte utan och det finns många olika sorters kärlek i mitt liv, min sambo, mina barn, min familj och mina vänner jag vet inte vart jag hade varit utan dom.

Material som jag har använt från butiken:

Cardstock:

Canvas – Lagoon

Mönstrat papper:

Life In Color – Bricks

Papper Pebbles – Jen Hadfield Simple Life – Simple Words

Dekorationer:

Die Cuts Noteworthy – Life In Color 49 delar – Bo Bunny

Alfabet Stickers

Körsbärsblommor  – Blå & Vit

Körsbärsblommor – Creme

Cameo Frames

Deco Rhinestones  – Champagne

Ha en fortsatt bra vecka!

Kram DT Sophie


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *