En liten tavla…

Hejsan!

I det senaste numret av tidningen Inzpira hittade jag en kort text, som jag verkligen tog till mig och kände att det är något som jag kan behöva påminnas om. För att inte glömma orden gjorde jag därför en liten tavla med dem. 🙂

Till tavlan använde jag två olika papper: prickigt cardstock i färgen Mud Puddle och det vackra La Spa från Prima, samt en virkad duk som jag hittat på en loppmarknad. :-)Överskriften gjorde jag med diesen Vintage Market från Sizzix.

Älvan liksom fjärilen klippte jag ut från Primapappret och satte fast med Distanskuddar. De otroligt vackra blommorna med grovt glitter på är från Primas Lucerne Almanac .

En helt underbar sak som låg i DT-paketet var det helt otroligt vackra spetsbandet med pärlor och rhinestones från Prima. Hoppas så att de kommer webb-butiken också snart!

För att matcha pärlorna i det fina spetsbandet använde jag halvpärlor till de små blommorna. Lite här och var satte jag också små fjärilar från Prima.

Ha en trevlig och förhoppningsvis solig lördag!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

5 svar till ”En liten tavla…”

 1. Profilbild för Maria
  Maria

  Helt makalöst fin tavla du gjort och många kloka ord.
  Dom tänker jag oxå ta efter.

  Du har verkligen fått till det med duken i mitten och sedan älvan som svävar. Stora fjärilen är den också från pappret eller från egna gömmor?

  Önskar dig en fortsatt trevlig helg
  KRAM Maria

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack! Ja, ibland behöver man nog en påminnelse om att våga göra nya saker. Igår vågade jag mig på att göra en egen bakgrund till en LO, och den blev över all förväntan. Det var riktigt kul också! 🙂

   Fjärilen är också från Prima pappret. Det finns annars ett papper från Graphic 45 i butiken där ena sidan är full med naturtrogna fjärilar i olika storlekar. Perfekt om man vill dekorera med massor av fjärilar.

   Ha det gott du med!

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Otroligt vacker och mycket tänkvärd liten tavla! Du har verkligen fått med många och sagolikt vackra detaljer! Håller med Maria om den virkade duken och den svävande älvan. Jag gillar också de fina, utstansade bladen bland blommorna!

  Ha en härlig lördag!

  Kram på dig!

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack snälla du! Å, det där små bladen är gjorda med en die från Magnolia och jag älskar den. De där bladen dyker upp på det mesta jag gör känns det som. 🙂
   Ha en bra söndag!
   kram

   1. Profilbild för ScrapSalig
    ScrapSalig

    Magnolia går inte av för hackor, de har många fina dies!

    Det blir gärna så när man hittat en riktig favorit och det gör ju ingenting eftersom man kan variera både färger och materialet man stansar i. Själv har jag just nu fastnat för Martha Stewarts kviststans och det känns inte som om det kommer att gå över än på lääääänge =D

    Ha en underbar helg, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *