En liten gnutta steampunk.

Steampunk är en scrapstil som jag verkligen gillar och länge har velat prova, men det har aldrig blivit av. Igår så gjorde jag dock denna LO som kanske lutar lite åt steampunkshållet i alla fall. 🙂

Den här LO:n började med en jättefin die cut, som heter Harry Potter Scroll. Jag använde sedan mönsterpapper och wellpapp ur mina egna gömmor för att bygga på flera lager. För att få ett gammalt och slitet utseende så färgade jag in alla kanter med distressdynorna Vintage Photo och Walnut Stain. Jag sprayade också på lite mörkbrun glimmermist och rev alla kanter.

Klockan från You Do färgade jag in med distressdynorna och la sedan på ett lager Crackle Accent. Förutom de fina sprickorna så ”suddar” Crackle Accenten också ut infärgningen så den får ett riktigt mjukt utseende. 🙂 Spetsen med rosor på var vit, men den färgade jag in rejält med mörkbrun glimmermist.

Titeln placerade jag i en Wood Flourishes – Hanging Plaque. På den satta jag halvpärlor i färgen chocolate pearls. De mellanstora nougatfärgade rosorna finns i butiken, övriga blommor är ur mina egna gömmor och de söta små kottarna har jag plockat från en al.

Jag använde också en liten tag att skriva på och dekorerade den med en brad i form av ett silverfärgat hjärta.

Ha det så gott!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”En liten gnutta steampunk.”

  1. Profilbild för Anneli
    Anneli

    Vilken läcker LO gillar alla detaljer du har fått med den är dö läcker

    Kram Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *