En kärleksfull bok till Alla Hjärtans Dag – Favorit i repris

Jag har en man som inte är så förtjust i röda hjärtan och rosa mönsterpapper med Alla Hjärtans Dag-tema. Jag vill ändå ge honom något alldeles speciellt den 14 februari. Så jag gjorde en egen ”bok” med några personliga ord som binder samman oss två.

För att skapa orden i en snygg formation, använde jag Photoshop. Det går givetvis att skriva orden för hand också, eller eventuellt använda ett Word-dokument, men det har jag inte provat.

Den svarta botten är gjord av en halv 12″x12″ chipboard, klädd i svart cardstock Midnight. Även bokens stomme är gjord av chipboard och klädd med brun cardstock Mocha Devine. Matchande bruna swirl-dies från Magnolia (har tyvärr utgått, men Cherry Lynn – Fanciful Flourish är en liknande dies).

De ljusa bokbladen kommer från Papperix A4 Marmor. Mått på bokbladen är 10 x 12 cm. Tre blad på vardera sida. Alla kanter är chalkade med Cat Eye Chestnut Roan.

Dekorativa blommor och blad, samt halvpärlor av Paper Pen Guld.

Det var allt för denna söndag – lycka till med förberedelserna inför Alla Hjärtans Dag på onsdag! Vi kör K.Ä.R.L.E.K i bloggen fram tills dess!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju − fyra =