En kärleksfull bok till Alla Hjärtans Dag

Jag har en man som inte är så förtjust i röda hjärtan och rosa mönsterpapper med Alla Hjärtans Dag-tema. Jag vill ändå ge honom något alldeles speciellt den 14 februari. Så jag gjorde en egen ”bok” med några personliga ord som binder samman oss två.

För att skapa orden i en snygg formation, använde jag Photoshop. Det går givetvis att skriva orden för hand också, eller eventuellt använda ett Word-dokument, men det har jag inte provat.

Den svarta botten är gjord av en halv 12″x12″ chipboard, klädd i svart cardstock Midnight. Även bokens stomme är gjord av chipboard och klädd med brun cardstock Mocha Devine. Matchande bruna swirl-dies från Magnolia (har tyvärr utgått, men Tonic Studios ”Sensational Swirls” är en liknande dies).

De ljusa bokbladen kommer från Galleri Papper – Marmor Creme. Mått på bokbladen är 10 x 12 cm. Tre blad på vardera sida. Alla kanter är chalkade med distress vintage photo.

Dekorativa blommor och blad, samt halvpärlor av Nuvo Stone Drops – Gold Rush. 

Det var allt för denna måndag – lycka till med förberedelserna inför Alla Hjärtans Dag den 14 februari, och glöm inte att surfa in i vår kategori ”Kärlek” på hemsidan!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *