En härlig sommar layout – Scrapbooking

Hej på er!
Ja så var det då jag som var sist ut denna veckan med vårt ”vatten tema” här på bloggen.
Jag har slagit på stort och än en gång provat på att göra mig en Lo, här med motiv på sonen när han var mindre och vi var nere i hamnen och spatserade omkring en härlig sommardag.
Jag har använt mig av en hel del enfärgade cardstock här i vitt, orange, rött, svart, grönt och brunt.
Grunden är ju vitt cardstock där jag satt på en stor bit från ett glittrigt papper som jag fått från Kristinas men kan inte hitta det i shoppen just nu, hör med Kristina så kan hon säkert fixa fram till er! Jag klippte ut efter mönstret så att det ska se ut som lite vågor….
Jag använde några av de nya tygblommorna som kommit i butiken, SÅ underbart fina!! De stora blå  blommorna med strass stenar i  är från Prima och konfirmation blommor går egentligen under rosetter. 😉
Som sol har jag använt en gul blomma från You Do som jag sen satt en gul solknapp i, tyckte det blev supergulligt.Solen är med i paketet ”surfs up” men tyvärr är den inte med på bilden.
Övrigt kommer från eget material.
Kram Dt Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”En härlig sommar layout – Scrapbooking”

 1. Profilbild för Ulrika Wandler
  Ulrika Wandler

  Åh så härligt färgglatt!! Jättegulligt!

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Din Lo är en fröjd för ögat, fotot är så härligt och du har fångat upp alla färger i det så att hela LO:n ger ett skönt intryck! Jag gillar hur du byggt upp ett sommarlandskap i den och solen (blomman och knappen) är en jätteläcker detalj!

  Ha det gott!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *