En ”grodklubba”

Hej!

Efter en helt makalös helg med fantastiskt väder var det faktiskt ganska skönt att smita ner i pysselrummet och svalka av sig och pyssla förståss!!

Idag visar jag er en modell av kort som blivit väldigt populära att göra. Jag kallar det klubb-kort….men det har säkert ett bättre namn 😉

_DSC0765Hur gör man då detta….

Jag skar ut 2 stycken cirklar med hjälp av en spellbinder dies, i den ena fick det bli ännu en cirkel och på denna fäste jag en bit overheadplast.

_DSC0766På den hela cirkeln (baksidan) satte jag dit en bit av det söta grodpappret. Runt hela kanten satte jag distanskuddar tätt tätt och för att förhindra att paljetterna/dekorationerna ska fastna i limmet på 3:d kuddarna limmade jag ett pärlband innanför. Det blev faktiskt väldigt dekorativt. Jag sparade en liten öppning nertill där jag istället limmade fast ”pinnen” på klubban (ett sugrör i papper.)

_DSC0761Innan jag limmade fast cirkeln med overheadplasten fyllde jag cirkeln med lite blandade paljetter. Som avslutning limmade jag fast en rosett och några gröna pearls.

Hoppas ni får en fin vecka och njuter av solskenet som ska stanna!

Kramar DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *