En glassig sommar – Glasskort

Hej i sommarvärmen!

Nu har vi haft riktiga fina dagar med mycket sol och värme och hoppas att ni njuter både om ni jobbar eller har semester.

När det är sådär varmt så blir man ju sååå sugen på glass och det är just ett glass kort som jag tänkte visa er idag.

Så jag valde att använda mina favoritsmaker med färgerna ifrån olika cardstock.

Den ljusgula kulan är flädersorbet, den lila blåbär, den ljusrosa är hallon, den gröna päron den cerisa vattenmelon och den gula är mango sorbet.
Sedan så är ju själva våfflan ett beige cardstock som jag har målat ett rutigt mönster på för att det ska se ut som en riktig glasstrut.

På våfflan har jag satt en banderoll som har en hälsning till en kär vän att hon ska ha en glassig sommar. En glassig sommar kan ha så många betydelser, man kan ha en skön sommar, eller att man ska äta mycket glass, och kanske att man bara ska chillar sommar.

Självklart måste man ju ha sås på glassen och gärna 2 olika sorter. Och för att göra detta så har jag använt nuvo drops. Och det verkligen rinner ner längs glassen, visst blir man sugen!

Till sist vad det gäller toppingen på glassen så måste man ju även ha massa strössel, så då har jag använt pärlor och bling.

Ni vet när man köper glass i en kiosk så brukar dom ju sätta det i ett ställ antingen medan dom gör en till eller att den stod där medan man betalar.

Så jag gjorde också ett ställ till min glass för annars blir det svårt för mitt glass kort att stå upp. Men när man tar upp glassen kan man öppna struten och där finns en liten plats att skriva en liten rad.

Här hittar ni material jag har använt från butiken:

Cardstock:Bazzill – Canvas – Yellow,  Bazzill – Canvas – Petalsoft, Bazzill – Canvas – Aloe Vera, Bazzill – Canvas – Fawn, 

Mönstrat papper: texten på stället är från Stamperia – Sweety

Övrigt: Pearls Brilliant VitRhinestones Iridescent – PapermaniaNuvo Crystal Drops Gloss – Bubblegum BlushNuvo Crystal Drops – Pale Gold

Så passa på att njuta av många glassar nu i sommar så ses vi snart igen!

Psst… Kika också in vår nya kategori med badleksaker.

Kram DT Sophie

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *