En flaskask?

Ja, jag vet inte riktigt vad man kan kalla denna skapelse, men om man vill ge en flaska med något smaskigt i till en när och kär så är detta ett fint sätt att slå in flaskan på. Mallen är från Kirsten Aunes blogg och går att hitta här. Mallen går lätt att anpassa till lite större flaskor genom att lägga några mm på bredden och cm på höjden.

Det ljusblåa mönsterpappret kommer från Inkido och heter Stella Plumbago. Ängeln är utklippt från ett annat Inkidopapper som heter Shirley Blue. Dekorationen består av en stor ros från Kaisercrafts Paper Bloom Fairy Floss, azaleor samt mellanstora och minirosor från Inkido.

Runt kanterna har jag stämplat svirlar med stämpeldynan Frayed Burlap. Satte också ett par rosa halvpärlor runt om. Övrigt material kommer ur mina egna gömmor.

Ha det så gott!

Kram

 

3 reaktion på “En flaskask?

  1. Vilken härlig och udda kreation! Tänk om man kunde vara så noggrann som du. Mina kanter och klistrade papper blir oftast lite halvdant gjorda… Men jag har kanske för lite koncentration och fingerfärdighet. =) underbart att se dina inlägg!

  2. Pingback: Klädd flaska | maringols

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 + elva =