En enkel layout

Hejsan!

Idag har kreativiteten flödat ikapp med solen och värmen här hemma. Det är väldigt trevligt att äntligen kunna sitta ute på altanen och scrappa. Ett av de alster som blev till idag är denna lilla layout. Den har måttet 20 x 20 cm och är egentligen väldigt enkel vad det gäller dekorationerna.

Fotot är på min mormor som, av de få bilder jag har på henne, verkar ha varit en enormt vacker kvinna. På något vis så passade just detta mönsterpapper så bra ihop med henne. Pappret kommer från Websters Pages och heter Feather Fashion. Det är ju så otroligt fina blommor på pappret så jag tyckte det fick räcka med att bara använda dem på layouten.

Jag klippte ut blommorna och monterade ihop dem så att det blev flera lager och en 3D-effekt. För detta använde jag två olika tjocka 3d-kuddar: den lilla sorten är bara Häftkuddar och den andra är 3 mm tjock. På bilden nedan syns lite av de olika lagren.

Övriga dekorationer är ett bredare svart satinband med vita prickar, silverdekorationer ur mina egna gömmor och textstämplar (som alltid hamnar lite snett…*suckar uppgivet*).

Ha det så gott!

Kram

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”En enkel layout”

 1. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Jätte snygg LO, jag älskar webster 😀

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Men så härlig den verkligen andas ”gammal” om du förstår hur jag menar.
  KramMAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *