En dröm blir sann

Hej!

Idag tänker jag bjuda er på ett härligt minne från sommaren 2017. En dag i juli blev enligt min dotter Emma en av de bästa dagarna i hennes snart 12 år långa liv. Hon fick nämligen träffa sin stora idol Magnus Carlsson!!!

Detta har förevigats med en drös foton men nu också en LO.

Till denna LO har jag använt den ljusa sidan på ett av mina sista Scrapbooking papper från Echo Park ihop med massor med vit gesso, glitter och paljetter. Kanterna har skrapats med min edge scraper och färgats in med distressdynan walnut stain.

Ihop med en bit rosa spillpapper och vit/rosa wellpapp som också målats med gesso fick jag till grunden på LO:en innan det var dax att dekorera. Jag matchade det hela med rosa körsbärsblommor, utstansade blad, utklippta blommor från detta ark och rhinestones. Ett par stickers cirklar från detta ark, ord från detta stickersark och avslutningsvis alfabet från egen gömma gjorde LO perfekt enligt dottern.

Hoppas ni får en fin vecka!

Kramar DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

2 svar till ”En dröm blir sann”

 1. Profilbild för Piglet
  Piglet

  Magnus verkar vara en riktigt trevlig kille (och han är ju absolut inte fel att se på … eller lyssna på för den delen) så jag kan tänka mig att tösen var lycklig över att få träffa honom 🙂 Jättefin layout, tycker jag!

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack så mycket!
   Det är roligt när en kändis är så trevlig och omtänksam. Men framförallt tar sig tid att ställa upp på både bild och skriva autograf, det är så lite som behövs för att göra en tös överlycklig. Håller med dig om att han är mer än godkänd både att titta på och rösten är ju magisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *