En canvastavla i kärlekens tecken

Hej!
Ulrika här med torsdagsinlägget!
Idag ska jag visa något jag inte visat i denna blogg förut, nämligen en canvas-tavla. Kristina har en modell i butiken som är större än denna som jag använt, men den som finns är helt suverän! Nämligen 30×30 cm stor, perfekt till mönstrade papper som ju har samma mått.

Jag fick klippa ner mina vackra Maja Design-papper, rykande färska i butiken.

Det vackra pappret som jag använt till bakgrund (det med kvinnan på), heter Vintage Summer 1921. Bakom det skymtar baksidan av det vackert färgade Vintage Summer 1922. Hjärtana har jag skurit ut med hjälp av min Slice, och använt papprena Vintage Summer 1933 och Vintage Summer 1921 (baksidan). OBS! Det sistnämnda pappret ser grönt ut när man tittar i webb-shopen, men det är mer åt det mörkgrå hållet. Tavlan har jag sen dekorerat med söta små blommor från YouDo, halvpärlor från Reprint och en fin charm. Papprena har jag ”klistrat” på med hjälp av decoupage-lim. Man avslutar med att stryka på ett lager lim innan man dekorerar.

Tack för idag, vänner!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”En canvastavla i kärlekens tecken”

 1. Profilbild för Caroline
  Caroline

  GUd vad fint! jag blev jätteinspirerad, dett amåste jag prova 😀

 2. Profilbild för linda
  linda

  Jättesnygg, måste jag oxå testa har ett par canvastavlor liggande som bara väntar på att bli annat än vita 😉 Superfina papper oxå! Kram Linda

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Ååå, det här var en riktigt fin tavla, gillar den jättemycket! Nu blir jag ännu mera sugen på blocket med de nya Majapapprena som jag beställt… hoppas verkligen de kommer imorgon :-).
  Kram
  Rosemarie

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  SÅ fint!
  Blir så snyggt när man gör sånna här tavlor och nån gång då ska jag oxå prova!
  Kram MAlin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *