En ängel

Hejsan!

Som nybliven mamma är det ju sååå enormt kul att scrappa med alla dessa bedårande babyfoton som hela tiden blir fler och fler. Det är då en enorm tur att det hos Kristinas Scrapbooking finns så många fina papper och dekroationer som passar för just små pluttiga änglar.

Till den här LO:n använde jag det superfina pappret ”Die Cut It’s A Boy”, som ram. Jag skar ut ramen på pappret med en skalpell och monterade den sedan med Tjocka distanskuddarpå lager av papprena ”Bassinet” och ”Stroller”. Runt om ramens utsida fäste jag också spets.

I hörnen dekorerade jag med två olika spetsar ( spetsoch en smalare varriant från May Arts) samt ett smalt ljusblått satinband. De skira blommorna från Primas Lady Godiva’s – Raspberry Ice matchar papprena från Kaisercraft jättefint och bladen gjorde jag med denna Magnolia die av cardstock. Ett litet bjällra klocka. fäste jag under blommorna.

Fjärilarna kommer från pappret Play Time – Cut Outs från Pion Design och texten gjorde jag med diesen Typeset Alphabet från Sizzix.

Tack för titten och ha en härlig lördag!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”En ängel”

 1. Profilbild för Pysselfröken
  Pysselfröken

  Så underbart vackert!

 2. Profilbild för Ulrika
  Ulrika

  Wow!! SÅÅÅÅ snyggt!! Underbara papper, och en bedårande bebis!! Förbered dig på MÅNGA foton framöver att scrappa! 😉

 3. Profilbild för Maria
  Maria

  Underbar LO och vilken liten sötnos!
  Makalöst fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *