Egengjort mönsterpapper i mixed media

Hej!

Idag kommer det ett par manliga kort igen. Denna gången är det sonen som fyller 14 år (tänk vad tiden går) och svågern som fyller lite mera ;-).

När jag rotade runt bland mina papper tyckte jag inte jag hittade något som passade denna gången så jag bestämde mig för att kladda lite på egenhand och OJ vad kul det är :-D.

Så här har jag gjort: Började med akvarellpapper i lagom kortstorlek (14,5 X 14,5cm). Kladdade på vit gesso och lite akrylfärg i en ljusgrön nyans. Var inte speciellt noga och lät det blandas ibland och några ställen missade jag men det gör ju inget här. Sen använde jag lite gammal punchinella som mask och kladdade med Inka Gold Inka Gold Vax Silver, Inka Gold Vax Silveroch lite Inka Gold Vax Silver, samt färger i ljusblå, mörkblå och grönt. Sen gjorde jag likadant med Modeling paste. På sina ställen värmde jag den med embossingfönen, då ”poppar” den upp lite. Så här:

När allt torkat tog jag Distress Ink Black Soot och stämplade här och där med stjärnor och cirklar samt en äldre Primastämpel. Jag använde inte ens en kloss utan bara tryckte lite random här och där. Så här blev de färdiga korten:

Här har jag stansat ut, i svart mossgummi, med Vintage Market, Big XL Vintage och Pilar från Sizzix. Samt Mandys Grattis i Cardstock.

Här har jag använt samma dies, klippt vimplar på frihand och dekorerat med några stjärnbrads från You Do.

Nu går jag spänt och väntar på mina Chameleon Pens som förhoppningsvis skall komma nästa vecka. Om du inte har sett dem än så spana in dem här.

Tack för titten och välkommen tillbaka 😀

Kram DT-Jenny

Spana in Chameleons.se


av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *