DT-Kristina ”ScrapSalig”

Glad och full av iver har jag tackat ja till att ingå i det duktiga DT-teamet! Mitt nam är Kristina Östling (smeknamn på nätet är ScrapSalig) och jag är en 38-årig jämtlandstös som bor i en by strax utanför Östersund. Där bor jag med make, mina två tonårsflickor (17 & 18 år) samt minstingen som närmar sig 3 år.

Arbetar heltid som socionom och trivs kanonbra med det. På fritiden prioriterar jag att umgås med familjen, motionera (löpning i skogsterräng) och, givetvis, scrapbooking. Scrapbooking är för mig en skön avkoppling och kontrast till arbete, vardagsysslor och andra måsten. Har upptäckt att jag pysslar och scrappar även när jag inte tror det. Passar t ex på att klippa ur en mall eller måla ett stämpelmotiv medan vi ser på film eller medan minstingen målar med vattenfärger. Scrapberoende? Hmm, jo kanske.

Till och från terroriserar jag mina nära och kära med kort och alster. Bävar för den dagen de försynt säger: -”Du…tack men nu har vi faktiskt inte plats hemma för fler av dina alster”. Även kollegor på arbetet utsätts för min pysselmani där kort, korgar och annat finns lådvis för försäljning.

Försöker testa de flesta stilar inom scrapbooking och experimenterar gärna lite utanför ”mallarna”. Det senaste året har antalet foto-LO:s minskat och askar, korgar och kort har blivit min största passion.

Ha en underbar dag!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

8 svar till ”DT-Kristina ”ScrapSalig””

 1. Profilbild för Camilla Skogholm
  Camilla Skogholm

  Välkommen! Ska bli roligt att följa dig här på bloggen med de andra!! Jättefin blogg du har!

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Välkommen!
  KramMAlin

 3. Profilbild för Johanna
  Johanna

  VÄLKOMMEN 😀

 4. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Tack snälla för era varma välkomnanden!

  Kram från ScrapSalig

 5. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Varmt Välkommen!!!
  Det ska bli så kul att se dina alster!
  Kram
  Rosemarie

 6. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Tack Rosemarie!

  Kram på dig!

 7. Profilbild för Caroline
  Caroline

  Hej! Har du inte instagram? Älskar dina kort!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Heej och tack för din värmande kommentar! Roligt att du gillar mina kort =D Har insta men används metadels till bilder på mat och familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *