Dopkort – See Through Cards

Hej på er!

Jennifer McGuire har gjort många olika videos med see through cards. Detta kort är inspirerat av henne men jag har inte följt någon särskild video.

Framsidan är gjord av en bit acetat 3 7/8 inch x 6 ½ inch. Jag har bigat på 6 inch och gömt den halva inchen mellan de två cardstockbitarna som jag har till bakstycke på kortet. Jag provade att använda lim men upptäckt att acetatet inte vill sitta fast med det. Så jag har använt dubbelhäftande tejp istället när jag har fäst saker på det.

Den ovala dien som jag har använt är 2 5/8 inch x 4 1/8 inch. Jag satte en på framsidan och en på insidan för att gömma tejpbitarna.

Vill man var helt säker på att hälsningen på insidan inte syns igenom kan det vara bra att sätta en lika stor oval som skriv yta.

Storkarna kommer från samma ark med 3D motiv som fåglarna på de två Impossible cards som jag bloggade för 2 veckor sedan. Motivet kändes som en perfekt bild till ett dopkort.

Jag valde att dekorera kortet enkelt med några halvpärlor runt ovalen. Texten På dopdagen är en stämpel som jag har här hemma.

Ha nu en toppendag!

Kramar Nettan

Materiallista:

Cardstock florence – Air och white

Cardstock slät vit

3D Motiv Amy Design A4 – Enjoy Spring – Birds

Hårdfolie A4 Transparent – 5-pack

Dubbelhäftande tejp

Halvpärlor – Craft Consortium – Belle Fleur – 80 st

Häftkuddar


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *