DIY Home Deco – Dekorerad Skylt till hemmet

Hejsan!!
Då va det dags igen för ett litet inspirerande inlägg och idag tänkte jag bjuda på ett litet DIY projekt i form av en dekoration till hemmet.

Hem – Home det är just det som står i centrum i detta inlägg, just nu är det många som är hemma så varför inte ge hemmet lite extra kärlek så att man trivs.

Det finns massa roliga do it your self projekt att sätta tänderna i och jag fick stora fina pappbokstäver i mitt förra DT paket.

Så mitt alster idag är stora bokstäver som stavar ordet home, jag har målat grundmålat dom i en ljus färg och sedan har jag slarvigt gått över alla kanter med en svamp och lite mörkade färg för att få en liten rustik betong känsla.

Det behövs väldigt få medel för att göra detta alster vackert och när man tycker att man jobbat klart med färgerna så kan man gå vidare med att dekorera efter smak.

I detta fall valde jag att enbart klä vissa delar av bokstäverna med blommor och blad och se det enkla vackra i ordet. Man kan även om man vill dekorera med mönstrade papper och det blir superfint det också.

Material från butiken:

Bokstäver papp

Färg chalky vintage paint look Grey, White

Blommor ros mullberry, Prima autum sunset, Prima spring farmhouse 

Detta va allt för mig, ha det så bra och var rädda om varandra!

Kram DT Sophie

 

 

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *