Dekorerad clipboard och pennställ

Hej!
Det är nog tid för många att börja skolan eller gå tillbaks till sina jobb den här veckan om man inte redan har gjort det. Själv började jag igår efter en lång ledighet.
Det som ska bli skönt är att komma tillbaka till rutiner.
Jag älskar clipboard för att de är perfekta underlägg att ta med ut, i sängen eller som här i hängmattan när man vill anteckna eller rita. Det skadar ju inte att den dessutom blir lite snygg med ett vackert rispapper som fästs med allround decoupage lack och lackats över med samma. Pennstället har också dekorerats med rispapper och decoupage lack. För visst är det kul att ha lite snyggt inför höstterminens start bland pennor osv. Ni förstår att det inte är speciellt svårt att dekorera snyggt och du behöver inte en massa material. Jag har endast använt decoupagelack, rispapper pensel eller roller och såklart det jag har valt att dekorera, allt material hittar Ni här nedan i länkar.
Clipboard Skrivplatta – A4 Mässing – MDF  Pennställ – plywood – stl. 7,5×7,5 cm – 1 st

Rispapper Stamperia – Journal – Manuscript &

Decoupagelim

decoupagelim

Önskar Er en fin start efter sommarlov och semesterledighet.
Mvh Martina

Detta inlägg är publicerat under DIY, Övrigt, Pyssel och Hobby av Martina Lindblad. Bokmärk permalänken.

Om Martina Lindblad

Hej! Jag heter Martina och bor nästan exakt i mitten av Skåne. Här bor vi som är jag, min man, våra två ungdomar och vår katt i ett 30-tals hus som vi själva har renoverat under många år. Jag driver öppna förskolan i byn där vi bor som är ett fantastiskt roligt jobb. Jag älskar att skapa i alla dess former och går gärna på loppisar för att hitta saker som jag kan göra om till mitt eget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

femton − 4 =