Decoupage-ask

Hej på er!

Idag visar jag en ask som jag först gjort decoupage på och sedan altrat. Decoupaget är gjort av servetter som jag limmat fast med Decoupagelim med matt yta.

image

Diesen med texten ”friends” och ”forever” är från Tim Holtz. Den lilla änglavingen är också från Tim Holtz, det går att använda en sådan här också och jag har färglagt den med Inka Gold.

image

Till dekoration har jag använt trådrullar, snören, bokstäver (de jag har använt är något mindre) som jag Montana Black Sprayfärg, blommor, blomknoppar, notpapper (liknande), träfjäril och ett smycke som jag hittade hemma.

image

På kanten har jag satt dit ett spetsband och fäst rosor, rosenkonoppar och fjärilar.

image

Jag skickar med en extra bonus idag som blivit populär hos mig. Ni har säkert sett andra göra så kallade Chokladkort. Jag fick en beställning för ett tag sedan till en tjejkväll att göra något som välkomstgåva. Jag kom på idén att göra små Chokladkort med en liten text på som vi la på alla tallrikar. Den lilla chokladbiten blev perfekt till kaffet :).

image

Jag har mätt storleken på chokladen och skurit ut efter den, sedan använt cardstock i vitt och rosa. Jag har stansat ut kanterna mes stansar från Martha Stewart, skrivit texten på en stans jag hade hemma, men denna funkar också. Sedan har jag tagit dekorationspapper från överblivet papper och så satinband.

Önskar dig en toppendag!

DT-Maria-Lekardal

Kram Maria Lekardal


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *