Dax för student!

Ja nu är det inte långt kvar förräns många ungdomar tar studenten!
Jag har idag gjort ett litet studentkort just för det här tillfället.
Jag har använt mig av vitt och svart cardstock och ett papper från Reprint som heter ”sjung om studenten”, riktigt fint studentpapper tycker jag!
Det mönstrade papperet har jag ju delat på 4 och då blir ju kanterna inte ”svarta” som de är runt papperet för övrigt.Men de kanter som då saknar infärgning har jag färgat in med min vanliga svarta stämpeldyna jag har när jag stämplar motiv samt duttat walnut stain runt så det svarta blir något brunare i nyansen.Då har man svarta kanter runt hela papperet sedan så att det ser lika ut runt alla 4 sidorna.

Jag har målat en magnolia stämpel med student Tilda och jag har målat med distress markers pennor och vattenpensel. Runt bilden har jag satt små vita halvpärlor.
dessa pennor har jag använt när jag målat Student Tilda:
Bakom min målade bild har jag satt fast lite washitejp med svenska flaggan, blev jättefint!, och även ett tårtpapper som dekoration. På sidorna har jag använt mig av blåa och gula rosor samt gröna blad.Jag stansade ut några vita kvistar och satte även i några färgade pistiller.På ena sidan satte jag även en glittrig gul knapp.
Jag använde mig oxå av en liten gul fjärill.
Insidan har jag gjort väldigt enkel, jag tycker papperet i sig är väldigt dekorativt. Jag satte fast en bit washitejp med svenska flaggan även här, stansade ut en spellbinders oval där jag klistrade in ordet grattis med bokstäver från ett stickersark.
Hoppas ni tycker om kortet!
Ha en fin söndag!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Dax för student!”

  1. Profilbild för ScrapSalig
    ScrapSalig

    Vilket vackert studentkort, stilren layout och snyggt dekorerat med härliga studentfärger! Ååhh, din färgläggning är verkligen underbar, Tildan är så fin!

    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *