Dax att spara pengar!

Hej på er!
Man blir ju lite småskadad sådär när man håller på med scrapbooking, jag menar man ser ju ”scrap” i allt när man är ute och hemma osv.DET kan man altra och DET kan man altra osv osv.
Det verkar som jag fört över den här skadan på mina barn…..
Mina barn, till skillnad mot mig, är ganska förtjusta i chips.Och gärna chips på burk. Och nu har de börjat spara alla burkar till mamma ”för det kan du ju ha och scrappa mamma!” säger dom. 😉
Så…ja jag får väl försöka passa på att scrappa lite av alla dessa fina chipsburkar som barnen så snällt sparar till sin mamma! 😉
Idag har det blivit en sparbössa till sonen som nu ska börja spara pengar igen till en dataskärm ( sist sparade han ihop 6500 till sin dator! )
Jag har klätt burken med ett papper som heter ”Show me the money” vilket ju passade alldeles super till sonens sparbössa. Jag har använt både fram och baksida från papperet som ni ser. Jag har även använt en bit prickigt cardstock under mina dekorationer.
Jag har stansat ut en spellbinder i grönt cardstock och i detta använt stickers att skriva med. De små är mini alpha stickers och de större är sweetheart scrpit stickers, dessa är svarta och glittriga.
På ena sidan har jag dekorerat med 2 gröna löv, en mörkröd ros samt att jag stansat ut en stor fjärill med en MS Punch. Under har jag klippt ut några guldpengar från papperet som jag klädde burken med och klistrat fast.
Den sista sidan på burken har jag målat en stämpel med distress markers pennorna.På bilden under ser du vilka färger som jag använt!
Även här klistrade jag fast några guldpengar som jag klippte ut från bitarna av papperet som blev över.Tyckte det passade sonen väldigt bra!
Jag hoppas att både ni och sonen gillar burken!
Ha nu en härlig söndag, själv ska jag på kalas i eftermiddag då min bror fyller 27!
Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Dax att spara pengar!”

 1. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Hihi, ja den skulle man ju vilja ha! Tänk att någon gång öppna den och tömma heeeeeela innehållet! Mycket snyggt, Malin! Roligt att du klippte ut mynten och limmade fast, det var riktigt coolt!

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Tack snälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *