Congratulations!

Idag kommer ett litet grattiskort i rosa från mig.
Jag älskar ju de här papperen från Maja design, jag har använt mig av 2 stycken olika som heter Vintage Spring Basics – 3 Maj med fjärilar på och det prickiga heter Vintage Spring Basics – 7 Maj. Jag fullkomligt älskar Maja designs papper!
Jag har kombinerat dessa papper med ett brunt slätt papper som jag tycker är SÅ fint! Lite kraftigare än ”vanliga” cardstock tycker jag och det är ju perfekt när man ska göra tex kort.

Den här gången har jag faktiskt inte målat någon stämpel utan jag har använt mig av en vintage bild och dessa är helt underbara måste jag säga.Helt perfekt för den som inte kan eller orkar måla stämplar! Min bild kommer från ett ark med vintage bilder från Pion Design.
Bakom har jag satt ett fint tårtpapper och sedan har jag även stansat ut 2 fjärillar/syrsa (eller vilket det nu är  :Wink: ) i det bruna cardstocket och i dessa satt några fina vita små halvpärlor. Jag har även duttat lite walnut stain runt kanterna.

På sidan har jag satt några gröna blad, bruna och rosa rosor och stansat ut några vita kvistar med en ms punch.Övrigt kommer från egna gömmor.

Jag tycker rosa och brunt ihop är jättefint och jättekul att göra kort med dessa fina vintage bilder!
Hoppas ni får en fin och härlig söndag!
Kram Dt-Malin

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *