Choklad till våra änglar

Att visa sin uppskattning till människor i sin närhet är viktigt! Speciellt när man har några speciella guldkorn som är riktiga änglar, vi har några som betyder lite extra för oss- nämligen sonens stödfamilj <3

Vi har som några av er kanske vet berikats med en kille med en extra kromosom ( downs syndrom) vilket gör att vår vardag ibland är tuffare och lite kämpigare än andras. Det är en balansgång med att ge storasyster den tid och uppmärksamhet hon behöver och förtjänar när lillebror behöver mycket extra stöd och hjälp. Att då ha 4 personer som kan hoppa in och ger Emil full fokus och kärlek så vi i övriga familjen kan ladda batterierna och skämma bort storasyster är verkligen GULD värt..

Så dagens alster är en chokladask fylld med kärlek och tacksamhet till familjen Sjödin <3

Jag har valt att förvandla en ask nobless genom att måla den i vit gesso och sedan klä in den med några av de nya papperna från Maja Designs serie: Demin & Friends ihop med ett grått cardstock. Papperna jag använt heter: Paisley och Blazer. Kan man inte välja vilket av alla underbara ark man vill ha är det nästan lättast att köpa hela serien, det gjorde jag 😉

Ni som såg mitt inlägg från förra veckan kanske känner igen diesen jag använt, det är nämligen samma Spellbinder som då. Denna gång skar jag ut i mönstrat papper och cardstock vilket funkar precis lika bra. Jag limmade dit en bit ostduk mellan diesen för att få bort den kantiga och stela känslan…. Kanterna har jag färgat in med distressdynan walnut stain och sedan la jag på lite stickles glue.

Jag valde att dekorera ovansidan av asken med ett utstansat hjärta, den söta ängeln och en stämpel från egen gömma. För att knyta ihop lådan använde jag en bit organzaband och jag får absolut inte glömma att nämna de små söta metallfötterna som jag limmade fast.

Insidan av asken väljer jag att hålla lite hemlig men också den kläddes in med cardstock och en bit av det mönstrade papperna.

Med detta vill jag önska er en fin vecka!

Kramar DT-Maria


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *