Chameleon Pen – En revolution inom färgläggning!

color-with-chameleon-kristinas-scrapbooking-02

För en vecka sedan anlände de efterlängtade Chameleon-pennorna till Kristinas Scrapbooking, och förutom att jag är totalt kär, så har jag snabbt blivit beroende av dessa pennor! Så fantastiskt roliga, och enkla att jobba med! Med en och samma penna kan jag nu skapa helt otroligt snygga färgövergångar på mina stämplade motiv. De 22 pennorna ger dig möjlighet att frambringa hundratals olika nyanser! kitten(1)
Vad är Chameleon Pen?
Pennorna är alkoholbaserade och permanenta. När de har torkat är de även syrafria. Går utmärkt att blanda med varandra, och med andra alkoholbaserade pennor, t.ex. Copic eller Promarker. Pennspetsarna är utbytbara och pennorna går att fylla på med bläck-refill. Två spetsar, en Bullet Nib för noggrann målning, och en Supersoft Brush för större områden.

chameleon-pen-teddy

Pennans olika delar
chameleon-pen-uppbyggnad

Den magiska mix-kammaren
En unik detalj med Chameleon pennan är the Mixing-Chamber. På svenska översatt till mix-kammaren. Det är här magin händer! Mix-kammaren innehåller färglöst lösningsmedel, och används frekvent för att ljusa upp tonen på din pennspets. Mixing-kammaren sitter i ena änden på pennan, och plockas av när du ska måla. Ju mer du målar, desto mer intensiv blir färgen. Vill du åter igen ha en ljusare nyans, tryck din pennspets mot mix-kammaren för att bleka den. Den intensiva färgen på din pennspets sugs bort, och du kan måla med en ljusare nyans igen.

chameleon-time-tid

Beroende på hur länge du håller din penna i mixing-kammaren, desto ljusare blir färgen. Håll den länge, ca 35 sekunder och du får en ljusare färg under en längre period. Håll den kortare, ca 5 sekunder, och färgen blir snabbt mörk igen.

Till alla er som målar med Promarker!
När jag normalt målar ett ansikte, använder jag 3-4 olika promarker pennor. Nu använder jag bara en, Chameleon Bisque, som ger mig alla nyanser jag behöver. mala-hud

Chameleon Pen finns att köpa som singel-pennor, men också i olika set.
Klicka in på hemsidan för att se fler alternativ.
chameleon-deluxe-set

chameleon-color-chart

För att ge support, tips och idéer finns vi på Facebook, i gruppen ”Chameleon Pens Sweden”. Klicka på ikonen här nedanför och gå med i gruppen redan idag!

folj-oss-pa-facebook

 

Prova gärna dessa underbara pennor, men jag varnar dig, det kan bli beroendeframkallande!!

Ha en fantastik måndag!
Kram Kristina!
Kristina Melin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *