Chameleon Color Tops har kommit till Sverige!

Du som har använt Chameleon pennor tidigare, vet att mix-kammaren innehåller en färglös blender, som bleker spetsen på din Chameleon-penna. Men varför bara bleka? Vad händer om man fyller mix-kammaren med färg? Det var så man utvecklade Chameleon Color Tops.

I veckan som gick var det premiär för Chameleon Color Tops! En påbyggnad till Chameleon pennor, som låter dig måla från en färg till en annan. Tidigare kunde du endast måla från ljust till mörkt med dina Chameleon pennor, men nu öppnas en värld av möjligheter, när du kan måla från en färg till en annan!

Kombinera din vanliga Chameleon-penna med en Color Top, och skapa färgnyanser som aldrig förr. Istället för att bleka din penna med mix-kammaren, kan du färga pennan och måla från en färg till en annan! Oavsett om du är en konstnär, eller bara vill koppla av med lite färgläggning, är den här pennan perfekt till alla dina kreativa projekt.

Se filmen som garanterat ger dig skaparlust!

 Här kan vi enkelt se en övergång från lila till rosa. Texten ”friend” har sedan blivit embossad med clear embossing powder för att få en glänsande finish.

En efterlängtad julklapp?
Den perfekta gåvan för den kreativa skaparen!

Klicka här för att se alla Chameleons produkter!

Ha en fortsatt trevlig söndag, och glöm inte att ställa om klockan till vintertid idag! Som min gamla lärare alltid sa: ”På våren tar vi FRAM utemöblerna… Och på hösten tar vi BAK utemöblerna till garaget…”

Här finns samlad information om chameleon Pens


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *