Carpe Diem mönsterpapper

Vissa mönsterpapper är som vackra tavlor och man skulle nästan kunna rama in dem precis som de är. Pink paislees nya serie Butterfly Garden är nog bland de vackraste papper jag sett. Därför tyckte jag det skulle vara kul att göra just en tavla med dem:

Längst bak lät jag mörkgrön cardstock fungera som en ram och sedan fick det underbara pappret Flower Blooms utgöra grunden för tavlan. Jag embossade passande swirlar runt om med vitt embossingpulver för att ge ytterligare liv och dimension i motivet. Spillbitar från Nature Sanctuary och Botanical Gardens fick också bli delar av tavlan.

En av bilderna från arket Botanical Gardens fick bli en egen tavla i tavlan med hjälp av diecutramen Viktoria. Ramen har jag färgat in med distresserna Anitque linen och Vintage photo och sedan penslat på lite Stickles Platinum runt kanterna.

Den vackraste dekorationen är den otroligt fina rosen Love Letter Tiger Eyes från Prima. Bredvid den satte jag en knappliknande stickers med den söta fågeln från Butterfly Garden – Baubles. Den ljuva bruna spetsen passar så fint ihop med färgtonerna hos Butterfly Garden kollektionen.

Den stora fjärilen med glitterdetljer kommer även den från Pink Paislee. På bilden kan man även se vellumbården, som jag har stansat ur med Martha Stewart-punch och sedan embossat swirlmönster på. Jag hoppas att ni blivit inspirerade till vad man kan göra med just det där mönsterpappret som är på tok för fint för att stoppa in i ett album.

Ha en trevlig helg!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

7 svar till ”Carpe Diem mönsterpapper”

 1. Profilbild för Lena BE
  Lena BE

  Åååh så vackert, helt underbart!! 🙂
  Trevlig helg.
  Kram Lena

 2. Profilbild för Johanna
  Johanna

  Åh såå fint 😀

 3. Profilbild för Kristina
  Kristina

  Ja jisses Rosemarie!! Hela den här LO:n än så DU!! Jättefin, alla detaljer är helt fantastiska! Till och med min man (!) fastnade och tittade mycket länge och noga!!

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Åå, tack! *fniss* Min man uttryckte också ett visst gillande och protesterade inte för hög och vilt när jag hände upp tavla på väggen i vardagsrummet… få se hur länge den får hänga där. Brukar annars bara hänga upp mina kreationer i min klädkammare som en dag, snart hoppas jag, ska bli mitt eget lilla scrapprum.
   Kram
   Rosemarie

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Superfin tavla har du gjort!
  Kram Malin

 5. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Tack alla!
  Stor kram
  Rosemarie

 6. Profilbild för Lena
  Lena

  ÅÅÅÅh så vacker! Jag måste genast införskaffa vitt embossingpulver….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *