Byrå med stafflikort

Det är inte alla dagar man har möjlighet att spendera timmar vid pysselbordet, men blir man riktigt sugen på att hugga tag i ett lite mer tidsödande projekt så kan jag varmt rekommendera att scrappa en byrå! Kanske som förvaring till smycken eller som present till en vän.

Till byrån har jag utgått från en mall till tändsticksask och använt vit cardstock. Istället för  två små askar bredvid varandra valde jag att vika två större askar att fästa ovanpå varandra. Måttet på en ask är 15,5 x 15,5 x 3 cm. Askarnas höljen är något längre för att askarna inte skall smita ut på baksidan, närmare bestämt 16 cm. I övrigt har jag bara plussat på 2-3 milimeter på höljets bredd för att asken inte skall sitta alltför tight.

Byrån är klädd i BoBunnys designark Welcome Home ”Dreams”. På byrådelen är arkets kanter infärgade med Tim Holtz distress ink ”walnut stain”. Som byråhandtag har jag använt YouDo:s små söta ”victorian miniatures”. Med sax klippte jag helt sonika bort knapparnas fästen och limmade fast dem intill lådornas mittpunkter.

Stafflikortet har cardstocksom bas. Stansade kanter ger kortet ett med välarbetat intryck. Kristinas Scrapbooking har flera läckra stansar att välja på. För att hindra kortet från att falla samman har jag givetvist öst på med härlig dekor. Under dekoren kikar ett brunt mönsterband fram. Otroliga, glittriga och metallskinande blad från Prima flower omringar pappersrosori teracotta-färg. Bladens stjälkar är kraftiga och är väldigt skojiga att forma runt en pensel eller annat smalt föremål.

Stämpelmotivet är en av Kenny K:s undersköna donnor och har färglagts med Promarker. Jag har låtit den snygga bönan ”kika fram” lite från chipboardramen, lagt till grästuvor vid hennes fötter och mullberryros brun”klättrar” upp till henne. För att ge motivet lite glans har jag använt en vit gelly roll-penna längs ena stöveln och på hatten.

Hoppas ni nu blev riktigt sugna på ett byråprojekt!

Kram


Publicerat

i

av

Kommentarer

6 svar till ”Byrå med stafflikort”

 1. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Wow, vilken läcker byrå!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack, det gör mig glad att du gillar den =)

 2. Profilbild för Johanna
  Johanna

  super snyggt.. wow

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack snälla =)

 3. Profilbild för Jessica
  Jessica

  Vekligen as snygg blev sugen på att ha den i badrummet något man kan beställa ????

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Kul att du gillar den Jessica, tack!!

   Hehehe…jag har en tilltänkt mottagare till byrån redan, annars hade vi nog kunnat komma överens =D

   Ha en härlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *