By the sea

Hejsan hoppsan

Denna vecka är det temadags igen, Primas mister. Jättekul tycker jag. Spännande och se vad alla hittar på. Jag har gjort en Lo med ett vitt cardstock som bas. Mistade med två färger, lät det torka och lade på lite Modeling Paste. Använde en mask som jag tycker passar till det mesta.DSC_4240

Dekorationerna har jag också mistat. De var vita från början. Snäckorna grundade jag med lite gesso först för att misten skulle fästa bättre. Man får ju även fram rätt färg om man har en vit bakgrund. Mistade lite spillbitar som jag stansade ut lite fjärilar. Passar alltid. Mistade även pearlsen lite eftersom jag bara hade vita, men det gick. I den lilla bjällra klocka.har jag lite sand och ja jag har limmat fast korken så att den inte hoppar av och all sand rinner ut.

DSC_4239

Har tom mistat texten. Vanlig craftcardstock som fick en lätt dusch av bägge färgerna.  Inte så mycket så att det färgade utan mer ett shimmer. Primas mister har en väldigt bra flaska som man kan spruta med på två sätt. Antingen som en vanlig sprajstråle eller att man pumpar lätt och får då lite plumpar istället. Jag har gjort bägge delar på LOen. Vill man ha mycket färg kan man spraja mer än en gång. En annan fördel med Primas mister är att man kan fylla på flaskan med vatten igen och på så sätt få den att räcka dubbelt så länge. Superbra.

Tack för titten idag och har ni mist så lek med den. Det är så kul.

dt_jenni

Kram

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *