Burk och tags

Jag ska snart iväg på en helgträff o0ch då kan man ju behöva sig en liten gotteburk. jag kommer att ha nötter i min eftersom jag inte äter godis. Jag har altrat en tsatsikihink i plast. Det är bra annars hade det ju blivit fettfläckar efter nötterna.

Jag klädde först burken med detta papper. Därefter tejpade jag på lite washitejp, knöt lite osteklut men man kan ta vanlig gasbinda om man har det istället. I locket lade jag ett fint band i kantaen för att dölja skarven. Lite blandade blommor och bokstäver så nu ska jag bara handla hem lite goda nötter men jag tror jag väntar lite så jag inte äter upp dem innan jag ska iväg.

Jag har även knåpat ihop ett litet enkelt minialbum av tags. Jag har använt ett papper från Reprint med färdiga tags på. Smidigt.

Jag började med att sätta lite spets i underkanten och letade sen upp lite olika blommor och blad. Hittade lite pearls och rhinestones som piffade upp det lite. Några stora fjärilar för att höja känslan lite. Fjärilarna i pappret har jag lackerat så att de poppar upp från tagsen. På rosorna har jag lite glitterlim

På baksidan har jag satt lite våriga bilder och sen satte jag alla tagsen i en ring och knöt lite blandade band för att det blir så fylligt och fint.

Om ni missade våra färgläggningskurser så är en ny på G. Håll utkik i butiken under kurser så kommer Kristina snart att lägga ut info om den. Hjärtligt välkomna.

Tack för idag.

Kram

 

 

 

 

.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Burk och tags”

 1. Profilbild för Vivianne
  Vivianne

  Jättefin altrad yoghurtburk!
  Min fråga är hur/med vad du fäst pappret runt burken med, eftersom det är plast?
  Tackar för alla fina tips hör på bloggen!

  1. Profilbild för Jenni
   Jenni

   Jag har limmat med scrappy glue men men kan nog ta decopagelim eller tejp. Denna ska ju bara hålla den helgen för den går ju inte att diska.

 2. Profilbild för Emma
  Emma

  Hej! Vilka bokstäver har du använt dig av på burken? Mvh Emma

  1. Profilbild för Jenni
   Jenni

   Det är bokstäver från panduro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *