BröllopsLO

Jag fick så fina bröllopspapper från Little Yellow Bicycle sist jag var i butiken. Gråa nyanser med lätt embossing med silvertryck dessutom har de en tjock härlig kvalite och lite lätt linnestruktur. Nu har jag inte så många bröllopsfoton hemma eftersom jag inte är gift så det fick bli mina föräldrar på denna Loen.

Jag började med att stämpla med gesso och vanlig bubbelplast för att få lite mer liv i bakgrunden sen skrynklade jag ihop papperbiten som ligger under allt och drog med chalk över. Då kommer skrynklorna fram bättre. Ett bra tips är att ta lite vatten på pappret innan du skrynklar det så blir det lite mjukare att hålla på med.

Lite svårt att fota utan blänk men bokstäverna i vimplarna är präglade med silverfärg. Jag har satt dem medDistanskuddarså de lyfter från bakgrunden. Har klippt dem från ett annat papper i samma serie. Under fotot har jag en journalingruta från Prima och lite washitejp från You Do. En kakservett fick oxå hänga med på ett hörn likaså en dekorationsnål. Blommorna är en blandad bukett med Mönstrade Scrapbooking papper ochvita och röda pappersrosori olika färger. De fina rosenknopparna har jag gjort till en bukett och satt en färdig rosett på, väldigt praktiskt. Lite glitterlim och rhinestones ger det där lilla extra piffet.

Ni har väl sett att Kristina släppt de nya kursdagarna. Är ni sugna så passa på att gå en kurs, finns så mycket roligt att välja på och det är så inspirerande. Vet oxå att det väller in nyheter i butiken så kika in och kolla.

Tack för dagens titt och hoppas vi ses på någon kurs kanske eller i butiken om ni har vägarna förbi.

Kram

 

Kram

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”BröllopsLO”

 1. Profilbild för annette
  annette

  Så fint som vanligt, tycker mej kunna se en viss likhet, morfar- Ebbe
  och BrittaOlga ser ut att vara sin mor upp i dagen

 2. Profilbild för Camilla ♥ BF Maj
  Camilla ♥ BF Maj

  åh så fint!!

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  En så vacker LO! Så stilfull med de ljusa färgerna, silvret och så de röda dekorationerna till.
  Kram
  Rosemarie

 4. Profilbild för Malin
  Malin

  Åh så fin!!
  Gillar verkligen det svartvita stuken med inslag av rött!
  Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *