Bröllopskort

Hej på er!
Vilket underbart väder vi har fått nu igen! Så härligt att vi är lite långlediga!

Idag kommer det ett litet bröllopskort från mig.Jag fick så fantastiskt fina papper av Kristina från Maja Design bl.a från serien Maja design Scrapbooking papper. Jag ÄLSKAR dom!
Jag tänkte jag skulle göra ett bröllopskort med lite marint tema, i färgerna blått, vitt och rött då papperen går mycket i dessa färger. Sen kom jag på att det är ju egentligen lite USA tema på kortet när jag var klar. :Wink:
Jag har använt bröllopsstämpeln från reprint och jag har då färglagt i rött, blått och vitt som mest.
Jag använde mig av 3 olika cardstock i färgerna beige, rött och blått som grund och det mönstrade papperet är Maja Designs papper ”Flaskpost”.Lite eget material samt en superfin spets i vitt.
Insidan har jag gjort väldigt enkel med samma papper och plats för att skriva.Använde en röd hjärtbrads nere i ena  hörnet och tycker att det räcker så.Andra sidan kommer jag senare att klistra in nåt fint citat, text eller dylikt som kan passa. Tex dessa superfina rubons som heter Romance skulle passa alldeles utmärkt!Men man kan även sätta in brudparets namn, datum osv eller vad man nu vill.
Baksidan är lika enkel den.Samma papper och bara en handgjort av stämpel.Har använt en liten blomma och kvist samt ett av de fina vita hjärthalvpärlorna.Tycker det lyser upp baksidan lite men ändå inte för pråligt då jag tycker framsidan kan vara den mest utpräglade sidan att titta på här. Då det för mig inte är det det vanligaste bröllopskortet att göra i dessa färger ihop.Men jag tyckte det blev ett lite kul bröllopskort i alla fall.Antingen ger man det till några som älskar båtliv,gifter sig vid sjön/havet osv ELLER kanske man känner någon som kommer från USA och gifter sig! 😉

Kram Dt-Malin

 


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

3 svar till ”Bröllopskort”

 1. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Ååå, vilket vackert bröllopskort och va kul att se hur fint det kan bli även med ett annat färgtema än det vanliga vit/rosa romantiska.
  Kram
  Rosemarie

 2. Profilbild för Helen
  Helen

  Hej! Stämpeln ”handgjort av” har du beställt den från Norge?
  Kommer du ihåg vad hemsidan heter?
  Mvh Helen Almqvist

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Hej!
   Handgjort av stämpeln är en personlig stämpel som jag har beställt hos InkyWings.
   Mvh Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *