Bröllopskort inspiration – Rött o Vitt

Hoppas att ni fått mersmak av veckans bröllopsyra, för här kommer ännu ett kit – denna gång i klassiskt rött och vitt!

Jag har skapat inbjudningskort, bordsplacering, festprogram samt tackkort med färdigvikta kort och kuvert. Tack-kortet är skapat med ett hjärtformat kort. Placeringskortet är pärlemorfärgat och klätt i röd cardstock från Reprint.

Det är underbart glittrande ”Mr & Mrs Swirls” från Best Creation som står för den vita fägringen. Dekorationerna på samtliga delar är få, men romantiska: små röda och vita pappersrosor, röda vadderade  satinhjärtan samt vita pearls.

Textstämplarna som jag använt kommer från Reprint. För att ge texten en upphöjd struktur med lyster har jag använt VersaMark och svart glittrigt embosspulver.

På placeringskortet, ovanpå det röda arket, har jag fäst en bit Vellum-ark liksom på insidan av festprogrammet. Det blir en mjuk bakgrund till handskrift eller utskrift från dator.

Så, slutligen det hjärtformade tackkortet. Om man inte vill klippa hjärtan ur designark och cardstock för hand och har en stansmaskin i sin ägo så rekomnderar jag att använda dien Sizzix Bigz ”Three Hearts” som har den rätta, runda hjärtformen som passar till kortet.

Kika gärna in i eftermiddag också, då kommer ännu ett tips på bröllopskort!

Kramar från ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Bröllopskort inspiration – Rött o Vitt”

 1. Profilbild för linda
  linda

  Vilket härligt kit! Snyggt med tyghjärtan oxå, och vilket snyggt arrangemang med fotot du gjort, kram Linda

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Så snällt sagt, tusen tack! =D Jaa, de är så fina de där tyghjärtana, passar ju till annat än bröllop också 🙂 Tack, jag plockade fram glasen jag och maken fick i bröllopspresent och det söta brudparet hade vi på tårtan. Kul att de kom till användning 🙂

   Kram på dig

 2. Profilbild för Ulrika Wandler
  Ulrika Wandler

  Vilka fantastiska kit du gjort! Jag är jätteimponerad! härliga fäger och fin placering av halvpärlorna!!

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Varmt tack, så roligt att du tycker om korten!! =D

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Jättesnygga kort du har gjort! Och vilken vacker bakgrund du skapat för att fotografera dem, det framhäver verkligen bröllopstemat. Mitt lilla brudpar fick vara med på mina foton också, men sen var det bara att fotografera allt snabbt innan korten blåste bort (jag fotograferar nästan alltid utomhus och i onsdags var det blåsigt) :-).
  Kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Hahaha, jag känner igen det där med att fota snabbt innan alltsammans blåser bort =D Jag har börjat lite smått med att fota utomhus igen nu när värmen börjar komma, men under vinterhalvåret har jag fotat mitt på dagen vid ett ljust fönster. Det blir fanstastiskt fina och klara foton när de är tagna i bra ljus utomhus!

   Tack, det var roligt att få plocka fram minnena från det egna bröllopet och använda! 🙂 Spetsen i bakgrunden är faktiskt en sommarkappa som jag köpte ifjol, mer använd som bakgrund är som plagg =)

   Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *