Bröllopskort inspiration – Metallic Guld

Elegant romantiska blir inbjudningarna, bordsplaceringarna, välkomstprogrammen och tack-korten i guld och vitt. Till detta set har jag använt färdigvikta kort med kuvert, hjärtstans från Sizzix Bigz samt guldfärgard cardstock.

Samtliga delar i setet har utstansade hjärtformade hål som omgärdats med vita pearls. Med skalpell och en hjärtformad mall går det givetvis lika bra att skära ut hjärtan för hand. Kort och välkomstprogram är sparsamt dekorerade med ett vit bomullspets, hjärtpearls, runda vita pearls, vit cardstock och guldblommor från YouDo .

Best Creations ark ”Mr & Mrs Words” är så vackert och helt perfekt till det blivande brudparets pysslande med inbjudningar o s v. Jag valde att stansa ut hjärtan ur arket och använda som enkel dekoration.

Välkomstprogrammet och bordsplaceringskortet har jag klippt ur guldfärgad cardstock. På dem båda har jag fäst Vellumpapper att skriva på för hand eller klistra utskrift från datorskrivare ovanpå. I det hjärtformade placeringskortet har jag stansat hål med öljettverktyget Crop-A-Dile samt fäst en bit vit spets genom hålet.

Textstämpeln som jag använt till tack-kortet och övriga delar i kitet kommer alla från Reprint och består av ett helt ark med 7 olika texter. Jag har använt Versamark och svart, glittrigt embosspulver för att få en upphöjd yta på texten.

Hoppas att dagen bjudit på inspiration och idéer inför bröllopet! Nu tackar jag för idag och önskar er en härlig vårhelg!

Kram från DT ”ScrapSalig”


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Bröllopskort inspiration – Metallic Guld”

 1. Profilbild för Susy
  Susy

  Underbart snygggt!

  Önskar dig en toppen helg!

  KRAM SUSY

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Varmt tack för din kommentar! =D

   En toppenhelg önskar jag dig med!

   Kram

 2. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Wow, jättesnyggt med de utstansade hjärtana och de hjärtformade hålen på korten. De verkligen utstrålar romantik.
  Ha en härlig helg!
  Kram
  Rosemarie

  1. Profilbild för ScrapSalig
   ScrapSalig

   Tack så mycket för de snälla orden! =D

   Ha en härlig helg du med!

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *