Bröllopsdagen

Hejsan!

Tänk nästa fredag firar maken och jag att vi varit gifta i 10 år! Det känns inte alls som om det var så länge sedan vi stod och huttrade utanför Skokloster kyrka. 🙂 För att fira våran 10-års dag så har jag förberett ett litet minialbum med ett par foton på oss då vi gifte oss och att fylla med ett par nya foton på oss.

Albumet består av tre blad av kartong, som jag hade liggandes i mina gömmor. Jag embossade alla kanter på kartongen med silverfärgat pulvet innan jag klädde sidorna med röd cardstock och papprena Rings & Things samt Beautiful Hearts från Karen Fosters Wedding-kollektion. För att hålla ihop sidorna använde jag metallringar och hålen i kartongen förstärkte jag med öljetter. De ljuvliga blommorna jag använt som dekoration är stora och mellanstora röda rosor tillsammans med olika vita blommor från de blandade buketterna i vitt. Jag satte en vit hattnål bland blommorna och swirlarna gjorde jag av Bazzill Blingcardstock i färgen Diamond.

På insidan av albumet skapade jag fickor av spillbitar för att kunna stoppa in tags i. Till tagen använde jag silverfärgad cardstock och en blomma gjord av You Do:s blommor Frappochino och en hjärtformad brad. Några vita halvpärlor och en vacker charm i form av två hjärtan fick också vara med.

En annan sida i albumet som jag gjort klart med ett gammalt foto. Här använde jag ett brett rött satinband och en hjärtformad kakservett under fotot som jag satt fast med häftkuddar. Texten gjorde jag med Tim Holtz diesen Vintage Market.

Albumet är som sagt inte helt klart än då jag tänkte fylla resten med bilder tagna på oss när vi firar vår bröllopsdag. Hoppas ändå att ni fått lite inspiration till vad man kan göra med ett par bitar kartong. 🙂

Ha en härligt lördag!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

4 svar till ”Bröllopsdagen”

 1. Profilbild för Ulrika Wandler
  Ulrika Wandler

  Åhhh!! Så fint!! Vilka underbara blomdekorationer du knåpat ihop!

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack snälla du!
   Kram
   Rosemarie

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  MEn så fint album! Jag gillar att det går i svart, vitt och rött!
  Kram MAlin

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack! Ja, jag var lite skeptiskt till det svarta först, men det passar ju jättebra till bröllopstemat.
   Kram
   Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *