Bröllops-layout i bröllopsalbum

I maj detta år så kommer maken och jag att fira vårt 10:de år som gifta, men det är ju långt kvar till maj så jag tjuvstartade lite med att fira denna dag genom att göra en LO med en bild från vårt bröllop. 🙂

Diecuten är från Websters Pages och till den använde jag spillbitar av pappret Sentimental Journey. Jag använde två olika spetsar och den blåa spetsen är en del av strumpebandet jag hade på mig på bröllopsdagen. 🙂 På ena sidan av spetsarna satte jag en stor och så otroligt fin fjärilcharm.

Dekorerade LO:n med olika rosor från underbara Mönstrade Scrapbooking pappersamt små vita rosor från Inkido. Till dem använde jag rosblad i olika storlekar från You Dos Leaves Green Mix samt två Leaves On Steam-grenar från You Do. Under den ena rosen satte jag också en stor charm i form av ett silverhjärta. De övriga dekorationerna gjorde jag med hjälp av dies från Magnolia.

Ha nu en underbar torsdagskväll!

Kram


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

6 svar till ”Bröllops-layout i bröllopsalbum”

 1. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Ååh så vacker LO och så söta ni var! Du är helt otrolig på att skapa konstverk med ”lite papper och blommor”, blomsterarrangemanget är helt makalöst!

  Vad underbart att snart få fira 10 år som gifta, varma gratulationer i förskott till er!

  Kram

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tackar! Ja, jag kan ibland knappt fatta att det snart redan gått 10 år, skulle gärna göra om bröllopet en gång till för det var så kul. 🙂

 2. Profilbild för Elisabet
  Elisabet

  Fantastisk lo!
  Stilren och vackert dekorerad.
  Grattis i förskott, förresten! 🙂

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Tack!

 3. Profilbild för Malin
  Malin

  Jättefin Lo!
  Lyckliga du som har fått gifta dig!!
  Kram MAlin

  1. Profilbild för Rosemarie
   Rosemarie

   Ja, jag önskar jag kunde få göra om det i alla fall en gång till… med samma man så klart 🙂 för det var verkligen en underbar dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *