Bröllops inbjudningar – Rosa o Kvist

Hej och välkomna till en hel vecka med Tema Bröllop. Varsågoda att norpa ideér och inspiration till er magiska dag.Jag har gjort några enkla förslag på bröllops inbjudningar, placeringskort, tackkort / program. Dom första går i rosa och natur. Jag har använt mig av 2 st redan färdiga kortbaser, kuvert och placeringskort/tag som jag har dekorerat på snarlika sätt. Jag har använt mig av 2 olika Cardstock Berry Blush och cardstock. Det härliga mönstrade rospappret hittar du här. Kanterna har fått sig lite färg med Vintage Photo innan allt klistrades fast med dubbelhäftande tejp. Som dekorationer har jag tagit rosor (ljusrosa och vanilj), stickles diamondhjärtan och pearls. Stämpeln kommer från egna gömmor och är stämplad med samma färg som jag färgat in kanterna med.

Ett förslag till duknigen. Det stora kortet går ju att använda som program eller meny.
Mitt förslag nr två är i rött och vitt. Även denna gång har jag haft färdiga kortbaser, kuvert och en tag som blivit placeringskort. Det glittriga pappret från Mr & Mrs Swirls var så fint i sig så jag tyckte att det inte behövdes så många andra dekorationer men några rosor, pearls, hjärtan och underbara ringar var jag ju tvungen att sätta dit.

Här är förslag på 2 stycken andra placeringskort, även dom superlätta att göra.
Det var allt för mig för idag. Alla korten finns på plats i butiken där ni kan klämma, känna och få ännu fler ideér. Missa inte resten av veckan då det blir ännu mer Bröllops inspiration.
Kram DT-Maria


Publicerat

i

av

Kommentarer

5 svar till ”Bröllops inbjudningar – Rosa o Kvist”

 1. Profilbild för allram
  allram

  Jättefina.

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack tack!! Spännande att få vänta en vecka till på dina 🙂

 2. Profilbild för ScrapSalig
  ScrapSalig

  Snyggt, stilrent och läckert, vilka fina kollektioner du har skapat! Två helt olika och båda fullt möjliga att skapa många av för det blivande brudparet! Den rosa och beiga är min favorit iallfall =)

  Ha en härlig dag!

  1. Profilbild för Maria
   Maria

   Tack så mycket!
   Jag blev också förtjust i den rosa och hade lätt kunnat haft den på mitt eget bröllop 🙂 Det roliga är att mina inbjudningar var mer lika de andra vinröda..hihi..

   Ta hand om dig,
   Kram

 3. Profilbild för Rosemarie
  Rosemarie

  Jättesnyggt alltihop! Gillar den rosa/naturfärgade lite extra. Så milda färger och jättesnyggt med ramarna du skapat med olika lager.
  Ha det gott!
  Kram
  Rosemarie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *