Bröllop.

Hej på er!
Idag när ni läser detta så befinner jag mig på härliga MALLORCA!
Men jag har såklart förberett detta så att ni ska ha nåt att läsa idag här på bloggen ändå. 😉
Idag tänker jag faktiskt visa ett litet bröllopskort!
(och nej vi har inte gift oss på Mallorca…fniss…men det hade ju varit en kul ide. 😉 )
Jag har vitt cardstock som grund och på detta har jag sedan satt ett papper från Magnolia som heter Vintage Pink A Moll.
Jag har målat en gammal Magnoliastämpel med distress ink refill färgerna och runt bilden har jag sedan stämplat med en stämpel för att få de svart/grå prickarna.Jag har ruggat upp kanten med en edge scrapper och sedan tagit stardust stickles runt kanterna så att det ska glittra lite.Jag har även stardust stickles i slöjan på bruden.

Bakom bilden har jag satt ett tårtpapper och jag har även lite ostduk fastsatt bakom från mina egna gömmor. En swirl har jag stansat ut från en Magnolia dies och både den stora fjärillen och de små fjärillarna kommer från en MS punch. I den stora fjärillen har jag satt några vita halvpärlor.

Runt själva mellan mitt vita och mönstrade papper har jag ett lite rosalila papper och runt kanterna på detta har jag tagitSilver Stickles glitterlim, allt för att få kortet att glittra! Jag har även satt fast en stor fin vit tygblomma uppe i ena hörnet.Sedan har jag även använt mig av några gröna blad, vita rosor och några små rosa minirosor på kortet.
På insidan har jag använt samma papper och stickles osv.Sen har jag stansat ut 2 spellbinders floral oval och i den ena är det stämplat ett hjärta och den andra är tom för att man själv ska kunna skriva nåt där. I den med hjärtat har jag även stansat ut några retro blommor som jag satt vita halvpärlor i samt att det sitter lite småfjärillar i båda.
På baksidan har jag endast satt min personliga stämpel.
Hoppas ni tycker om kortet och hoppas att ni alla har en fin söndag!
Kram Dt- Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *