Bråttom kort

Hej igen!

Är du som jag och tycker att ibland går tiden bara för fort. Det finns så många ”måsten” att ibland får ”vill” stå tillbaka. Jag ”vill” pyssla mycket men det är inte alltid jag tycker att tiden räcker till för att göra de där små extra sakerna. Så idag tänkte jag visa några tack-kort som går snabbt att göra. (Tack kan naturligtvis bytas ut mot grattis eller kram eller vad du vill.) Till alla korten har jag använt färdiga kortstommar (där tjänade jag lite tid) från Anitas (kuvert medföljer också). Korten är alla 13,5 x 13,5 cm.

Kort nr 1:

DSC00287

Till detta kortet skar jag till en matta i grönt cardstock 13 x 13 cm och en vit matta i 12,5 x 12,5 cm. I den vita mattan stansade jag ut fanciful flourish (spara denna till senare). Jag stansade ut ordet TACK med Tim Holts alfabet Wanted och en fjäril i vitt och grönt med Isabella och Pippi butterfly från memorybox.

Kort nr 2:

DSC00288

Till detta kortet gjorde jag likadant med mattorna. Stämplade ramen och hörnswirlen ur settet stämpel med Distress Ink Peeled Paint. Stansade ut ordet TACK med Tim Holtz alfabet Alphabetical. Dekorerade med Paper Pen i mossgrönt.

Nu kommer 2 supersnabba. Kort nr 3:

DSC00289

En restbit av det gröna cardstocket, bokstäver Tim Holtz Wanted , till 2 av dem har jag använt den negativa biten och washitejp med stjärnor.

Kort nr 4:

DSC00290

En restbit av cardstocket ca 9,5 x 9,5 cm satt diagonalt. Min swirl som redan var utstansad och stämplat ordet TACK med Peeled pain (mitt eget alfabet men vilket som helst funkar.

Så, nu har jag visat några exempel som jag tror alla kan ta sig tid att göra, ibland behöver det inte vara så himla komplicerat kom ihåg att det är tanken som räknas.

Så, nu har jag tid över att sätta mig och pyssla en stund till :-D. Tack för titten och stor kram från DT-Jenny.

DT-JENNY


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *