Bord med bildöverföring – Photo Transfer Set Marabu

Jag har gjort en ny super rolig upptäckt, detta fantastiska kit, Photo Transfer. https://kristinasscrapbooking.se/nyheter/nyheter-januari/photo-transfer-set-marabu-fotooverforing/

Du kan föra över dina foton eller bilder på en massa olika material. Det du behöver är en laserskrivare och detta kit.
Här har jag gjort bildöverföring med vackra vintage bilder som jag hittat på nätet. Bordet har jag sågat av på mitten och fick på så sätt två halvbord.Du skriver ut din bild i en laserskrivare på vanligt papper, tänk bara på att göra din bild spegelvänd. Jag sökte bilder på Pinterest och det dök upp en hel del bilder när jag sökte: Vintage printable transfers. många var redan spegelvända. Vill du själv spegelvända din text eller bild så är det enkelt. Du gör så här:
Jag använde programmet Paint i min dator. Klistrade in min bild och sedan tryckte jag, vänd vågrätt, se bild nedan.Därefter penslade jag på motivet (medföljer pensel) med Photo transfer. (Bilden är inte den jag gjorde på bordet, glömde fota det momentet)

Placerade motiven ner mot bordet, slätade ut pappret med gummiskrapan som medföljer och lät det sedan torka några timmar.Tog en fuktig disktrasa, går bra med tvättsvamp eller fuktig handduk och gned uppe på pappret. Sedan gnuggar du försiktigt med fingret så att pappret lossnar. Fukta med trasan emellan. Pappret har flera lager så du kan få hålla på ett tag. När du inte längre har något papper kvar, är det dags att lacka med medföljande lack. Nu är det färdigt.

Jag har redan en massa projekt på gång. Det öppnar upp för så mycket förvandlingar av saker man kan göra. Det här är något som jag definitivt fastnat för.

Ha en trevlig dag och hoppas Ni blev sugna på att testa.

Kram Martina


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *