Bokstäver – Home

God söndag!

Idag får du några förslag på vad du kan göra med dessa bokstäver, du kan ju välja att göra som jag, att alla är olika eller så gör du samma sak på alla bokstäverna i ordet.

h o  me

image

Vi börjar väl med H…

image

På denna bokstav har jag gjort decoupage med ett servettpapper, du kan även använda decoupagepapper, det blir jättefint! Jag limmade med Decoupagelim med matt yta, gjorde en liten vimpel-lina av en bit metall och dekorationspapper som jag limmade dubbelt, fäste dem i linan med små klädnypor. Jag dekorerade sedan med en bit spetsband och pärlhjärtan.

image

O:et embossade jag framsidan med embossingpulver aged rose från Stampendous, jag älskar det, det blir helt underbart vackert! Runt om, på sidan fäste jag glitter flakes.

image

Till M använde jag vit Plus-färg, fick måla ett par gånger så att det täckte ordentligt. Sedan har jag satt Rhinestones Strips som är förlimmade. Dessa var jag tvungen att beställa hem många av, så roliga att jobba med och så snygga, speciellt för mig som är lite svag för bling :)!

image

Till sist, det söta E:et… Jag distressade alla kanter, både på bokstaven och pappret. Jag använde ett bazzill cardstock och ett ljust. Sedan stansade jag ut en spets med en stans från Martha Stewart och limmade fast runt om, stansade ut små fjärilar i samma papper som till bokstaven, en ljus och en mörk, fäste dem i varandra med det fantastiska limmet från Aleene´s och dekorerade med Paper Pen.

Önskar dig en fortsatt fin söndag, vi ses :)!

Kram Maria Lekardal


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *