Bokmärken av tags – Min Bok

Min son har fått hem en lapp om att de i skolan kommer börja låna böcker på biblioteket här i stan detta året och så har de läs stunder i skolan då de kan ha med egna kuddar osv för att få det lite mysigt under läs stunderna. Så idag har jag knåpat ihop ett bokmärke som han tänker ha med sig till skolan så han vet vart han är i sin bok.
Jag har använt mig av den stora tagen som är perfekt i färgen ihop med det nya papperet som heter Journey to Oz från Graphic 45 .Jag har skrapat upp kanterna med en Edge scraper och sedan duttat stickles på i färgen Glitterlim Platinum.
Bokstäverna har jag stansat ut i svart cardstock och så satte jag ett brunt sidenband i längst upp. Några svarta halvpärlor fick dekorera längst ned efter min text….
Baksidan fick oxå lite dekorationer .Jag stansade ut Jespers namn i svart cardstock och tog sedan och satte påKolpennai form av stjärnor från arket Little man.Samt texten ”discover” är oxå rubons från samma ark.SÅ FINA!

Ett tips som jag nu verkligen fick lära mig är att KLIPPA UT de ord eller bilder från rubons arket som du ska använda dig av, då de närliggande bilderna  lätt fastnar på papperet och då blir ju de förstörda samt att det är väldigt svårt att få bort sådant som råkat fastna på tagen…

Några svarta halvpärlor fick dekorera upp till.Jag har oxå använt ytterligare en bild från papperet Jorney from Oz.
Båda sidor på tagen har jag stämplat runt om med en stämpel från egna gömmor.
Tagen är ju inte mycket dekorerat eftersom man måste hålla den ganska platt.
Som TUR är tyckte sonen bokmärket va skitcoolt! :Happy:

Kram Dt-Malin


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Bokmärken av tags – Min Bok”

  1. Profilbild för Johanna
    Johanna

    jag förstår han blev nöjd 😀 det är ju super fint

  2. Profilbild för Rosemarie
    Rosemarie

    Ja, det där bokmärket är verkligen skitcoolt. Väldigt fint gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *