Bokkort med bröllopstema.

Då har alla hjärtans dag passerat men oroa er inte jag kommer inte ge upp det där med kärlek riktigt ännu 😉

Snart är sommaren här och därmed bröllop. Jag har själv 2 nära vänner som gifter sig i sommar och redan nu har jag börjat fnula på vad som ska skapas till deras speciella dag. Något måste jag ju hitta på 🙂

Idag tänker jag därför bjuda er på ett bokkort med bröllopstema. Detta kort finns på plats i butiken i Ängelholm, så vem vet kanske någon av er redan har kikat på det.

Till alla er andra så kommer det här:

DSC_0439 (3)

Jag valde att göra kortet i gråa nyanser med inslag av vitt. Det mönstrade pappret heter: Betrothed Flourish från Ruby Rock It. Pappret har jag använt på både in och utsidan.

DSC_0450

Hjärtat på framsidan har jag gjort med hjälp av entextilfärg som jag först klistrade fast på grått cardstock och sedan klippte ut. Genom att sätta några häftkuddar bakom hjärtat kommer det fram mer. Jag tycker det passar fint med pärlband till just bröllop så det limmade jag fast som en ram runt hjärtat. Den fina stämpeln kommer från egna gömmor.

DSC_0444 (3)

Insidan av kortet är stilfullt dekorerat. På vänstersidan har jag gjort en liten ficka för att enkelt kunna placera ett presentkort eller en hälsning till brudparet.

DSC_0442 (3)På högersidan i själva ”boken” har jag en stämpel från Inkido, Du är allt. Denna stämpel är tyvärr slutsåld i butiken men texten går ju att skriva själv. Det finns ju inget vackrare sång till ett bröllop <3

Även här har jag använt mig av silverfärgade peel-off stickers som jag klippt ut och limmat fast på kanterna. Jag har dekorerat enkelt med några rosor , pearls och stickles glue.

DSC_0445 (3)DSC_0446 (3)Boken knyts ihop med en bit satinband.

DSC_0449 (3)På baksidan har jag lämnat ett spår från mig själv ihop med den sista biten mönstrat papper.

Ska ni gifta er eller gå på bröllop? Kika då in i TEMA Bröllop där det finns allt ni kan tänkas behöva för att skapa massor av fint!

Jag vill tacka er för idag och vi ses nästa måndag igen!

KRAM DT-Maria

DT_maria


Publicerat

i

,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *